TOOL STEEL - Shandong Qilu Industrial & Trading Co., Ltd

mjet çeliku

mjet çeliku

metalike çeliku Tool është një material i gjithanshëm që është i përshtatshëm për bërjen e mjeteve. çeliku Tool është një material veçanërisht e vështirë që reziston të nxehtit dhe reziston konsumuarit, dhe është në dispozicion në një numër të notave që janë secili të përshtatshme për aplikime të veçanta, të tilla si grushta, vdes ose prerja aplikimet.

notat Popular ne furnizim

O1 | D2 | D3 | O2 | D6 | A2 | S1 | H13 | P20 | P20S | 420 | 1,2083 | 2767 | M2 | M42 | 1,1730


WhatsApp Online Chat !