Çelik - Shandong Qilu Industrial & Trading Co., Ltd

çelik

çelik

metali Stainless steel është një material i gjithanshëm ofruar rezistenca korrozioni, forca, çmimet e mirë, dhe një gamë të gjerë të formave. Stainless steel është përgjithësisht formable dhe saldueshem, duke e bërë atë një zgjedhje popullore në të dy aplikimet strukturore dhe të projektimit

notat Popular ne furnizim

17 / 4PH | FV520B | S31254 | 904L | 310 | 321 | 316 | 440B | 440C | 420 | 410 | 416 | 431 | S31803 | S32760


WhatsApp Online Chat !