Politika e kualitetit - Shandong Qilu Industrial & Trading Co., Ltd

Politika e kualitetit

quality_steel

Q Policy uality

 

përsosmërinë tonë

Ne jemi të angazhuar që të sigurojë produkte superiore të cilësisë me çmim ekonomik me qëndrueshmëri orarin. Është ndërmarrjen tonë për të ndjekur parimet e menaxhimit të cilësisë totale. Për zbatim tonë të sistemit Total Quality Management.

Organizata ka zhvilluar objektivave të cilësisë dhe planeve të punës për menaxhimin e cilësisë. Ne ndjekim normat e rrepta të kontrollit të cilësisë përmes rishikimit dhe monitorimin e çdo proceset e prodhimit. Kjo na lejojë për të përmirësuar proceset tona të cilësisë në nivele të larta.

Ekipi ynë i ekspertëve të mbajë një rojë në cilësinë e produkteve. Çdo copë e vetme është e bashkangjitur me certifikatat e testimit dhe raportet. Ne jemi vazhdimisht përmirësimin e cilësisë tonë për t'i shërbyer klientëve tanë më të mirë.

Ne ofrojmë Kimikatet relevante & Analiza fizike Certifikata së bashku me furnizimin e materialeve, në përputhje me standardet ndërkombëtare.

Cilësi që frymëzon besim të konsumatorëve

Cilësia është dhënë rëndësi të madhe në kompaninë tonë, sepse ne besojmë se mbijetesa jonë varet nga kjo. Zbatimin më të mirë të praktikave të menaxhimit të cilësisë në çdo hap e prodhimit dhe për të siguruar produkt me cilësi të shkëlqyer është prodhuar dhe dorëzuar të konsumatorit. Përkushtimi i tillë është vulë e planit Sunrise sigurimit të cilësisë. Shteti jonë e artit dhe pajisje moderne të testimit siguron cilësi të lartë dhe të mbështetur aftësinë.

testimi shtesë & Services kusht

  • teste destruktive dhe jo-destruktiv si Analiza Kimike
  • Prova mekanike Testimi Hydro
  • testet metalografi
  • Spectra Analiza etj

WhatsApp Online Chat !