Si për të pastruar Rust jashtë e karboni Steel

çeliku të karbonit ka shumë aplikime. Si një material të fortë ajo është përdorur në ndërtimin e ndërtesave, mjeteve, makina dhe pajisje. çeliku të karbonit është shumë e prirur për të rusting, kështu që në shumë raste çeliku ka një shtresë ndryshk-provë bashkangjitur në sipërfaqen e metalit. Kjo quhet çeliku e galvanizuar. Pa këtë shtresë mbrojtëse, çeliku merr ndryshkur shumë lehtë, sidomos kur të ekspozuar ndaj ujit ose lagështisë për periudha të gjata kohore. Mënyra më e mirë për të parandaluar dëme serioze ndryshk në çelikut të karbonit është për të hequr ndryshk sa më shpejt që ajo formon. njolla të vogla ndryshk janë të lehtë për të pastruar.

Që ju duhet
viteve të 80-të 100-zhavor letër zmerile
Rust Remover
çeliku jastëk leshi
copa ose peshqir letre
Mineral naftës
abetare Metal
Brush
pastrim off ndryshk me viteve të 80-të 100-zhavor letër zmerile. Zumpara është mjaft e fortë për të hequr ndryshk pa dëmtuar çeliku të karbonit.

Hidh mbartës ndryshk mbi një jastëk leshi çeliku. Aplikoni mbartës ndryshk në ndryshk në çeliku të karbonit.

Lini mbartës ndryshk në për pesë deri në 20 minuta, në varësi të madhësisë së zonës ndryshkur. removers ndryshk komerciale shpërndajë ndryshk. Përbërës kryesor në removers ndryshkut është një acid të tilla si oksalik ose acid fosforik.

Shuaj ndryshk me peshqir letre ose lecka.

Aplikoni një shtresë e hollë e vajit mineral të çelikut të karbonit, nëse është e përshtatshme. Vaji ofron një pengesë lagështi që parandalon formimin e ndryshk. Një tjetër alternativë është që të zbatohet një abetare metalike të çelikut të karbonit me një furçë. Abetaret sigurojë një shtresë ndryshk-provë për metale.

Lë të kuptohet:

Veshin dorashka gome kur duke përdorur mbartës ndryshk për të mbrojtur duart tuaja.
Kanë mjaft të ajrit që qarkullojnë kur duke përdorur mbartës ndryshk. Dritaret hapur ose dyert apo punoni jashtë kur është e mundur.


Ora Post: Jun-14-2017
WhatsApp Online Chat !