Industries Served - Shandong Qilu Industrial & Trading Co., Ltd

Industries Served

industritë

 

Ndryshme.

Askush fjalë mirë përshkruan gamën e industrive dhe aplikimet shërbyer nga Qilu. 

Çeliku është metali më i zhdërvjellët që gjen përdorim të gjerë, jo vetëm në aplikime industriale, por edhe nëpër një spektër të ditët tona në jetën e përditshme. Kërkesa për çelikut është gjithë kohën e lartë në tregun ndërkombëtar. Disa nga industritë, ku çeliku tonë aplikim të gjerë janë: 
Qil & Gas
naftës dhe gazit
Gjenerimi i fuqise
 energji

Aerospace

avion

Gears
marsh

WhatsApp Online Chat !