Karboni Steel - Shandong Qilu Industrial & Trading Co., Ltd

karboni Steel

çeliku të karbonit

Karakteristikat e secilës klasë çeliku të karbonit është përcaktuar kryesisht nga përmbajtja e karbonit. Notat më të zakonshme çeliku të karbonit kanë një përmbajtje të karbonit duke filluar nga 0.05% në 0.60%. Për shumicën e aplikimeve inxhinierike përmbajtja maksimale e karbonit është 0.50%, notat çeliku të karbonit që përmbajnë më shumë karbon se kjo janë përdorur zakonisht për mjetet. specifikime çeliku të karbonit përcaktohen edhe shtimin e elementeve si silikon, mangan, squfur dhe fosforit.

notat Popular ne furnizim

EN3 | EN8 | EN9 | EN32 | EN43 | 070M20 | 080M40 | 070M55 | 080A15 | S275 | S355 | C45 |


WhatsApp Online Chat !