Alloy Steel - Shandong Qilu Industrial & Trading Co., Ltd

Alloy Steel

aliazh çeliku

aliazh çeliku është e përshtatshme në mënyrë ideale për aplikimet që kërkojnë forcë të lartë, rezistencë të përmirësuar apo rezistencë të mirë veshin se notave standarde çelikut të karbonit. Zgjedhja e një çeliku është përcaktuar shpesh nga forca elastik dhe seksioni pushtet të çelikut. Konsiderata të tjera janë veshin rezistencë dhe ndikim vetitë e çelikut. Vetitë mekanike të arritshme varen shtimin e elementeve si nikel, kromit, molibden dhe vanadium. Faktorë të tjerë që do të merren në konsideratë janë disponueshmëria e aliazh çeliku. Shumica e specifikimeve të çelikut aliazh janë në dispozicion vetëm në diametra.

notat Popular ne furnizim

EN16T | EN19T | EN24T | EN26W | EN30B | EN31 | EN32 | EN36 | EN40B | EN41B |

605M36T | 709M40T | 708M40T | 817M40T | 826M40W | 835M30 | 535A99 | 655M13 | 722M24 | 905M39 |

4130 | 4140 | 4145 | 4330V | 4340 | 8620 | 6150


WhatsApp Online Chat !